Oliebol4u

Verse oliebollen

Het hele jaar door!

Verse glutenvrije oliebollen

Naast een uitgebreid assortiment aan oliebollen en andere lekkernijen maken we ook glutenvrije oliebollen. Zo kun je, ook wanneer je last hebt van glutenallergie of glutenintolerantie, alsnog genieten van onze verse, krokante en luchtige oliebollen! En dat allemaal voor een scherpe prijs van 1 euro!

Onze glutenvrije oliebollen zijn net als de ouderwetse lekkernij alleen dan vrij van gluten. Net zo lekker luchtig en krokant zoals je van een oliebol verwacht. Door onze bereidingswijze. het knippen van de oliebol, kunnen wij een lekkere glutenvrije oliebol maken die ook nog eens langer vers blijft!

Waar kun je glutenvrije oliebollen kopen?

Je kunt onze glutenvrije oliebollen het hele jaar bestellen via onze website. Maar, in december ook bij één van onze locaties in Meppel en omgeving.

Al meer dan 10 jaar de lekkerste ambachtelijke en glutenvrije oliebollen van Drenthe en omgeving!

Andere glutenvrije producten: appelbeignets

Eet je liever geen oliebol? De oliebol is niet onze enige lekkernij die wij glutenvrij aanbieden. Ook van onze heerlijke appelbeignet is een heerlijke glutenvrije variant. Je bestelt deze eenvoudig via onze website of kom in december naar een van onze locaties.

Let op: onze oliebollen en appelbeignets zijn glutenvrij maar niet lactosevrij! Heb je vragen over onze glutenvrije oliebollen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Adres

Openingstijden

Afhalen na bestelling
Maandag t/m zaterdag:
10:00 – 17:00 uur

Bezorging
Maandag t/m zaterdag:
10:00 – 17:00 uur

© Oliebol4u.nl

Realisatie: Mascini Marketing & Communicatie